Diskussion on valfusk i Arizona

Det här är igen ett inlägg avsett att visa vad som diskuteras i USA och således sätta en viss press på våra egna media att ge en balanserad bild av situationen i USA idag. Notera att jag inte tar ställning för eller emot någondera kandidaten. Notera också att enligt Amerikansk lag så har president inte ännu valts eftersom elektorerna inte ännu har samlats för att avge sina röster.

Som en positiv respons tycker jag mig eventuellt se en något mera balanserad rapportering i Hufvudsstadsbladet. Hbl har publicerat åtminstone två korta notiser som visar att det kan finnas problem i valprocessen. Om detta är något nytt som håller i sig så visar detta att det eventuellt har haft effekt att lägga ut information av nedanstående typ på min blogg och naturligtvis samtidigt direkt via epost informara Hbl om detta. Dela gärna inläggen för att sätta press på nordiska media.

Diskussionen nedan är lång men innehåller mängder av mycket intressant information. videon börjar vid ungefär -5 minuter d.v.s. det lönar sig att rulla lite framåt för att spara tid.

Lämna en kommentar