Var läses bloggen ”Reflex och Spegling”

Det är en rätt lång tid sedan jag rapporterade om bloggens spridning.

spridning_2013.11.22

Läsare från totalt 46 länder har besökt bloggen. Ju mörkare färg desto fler besökare har bloggen haft från ifrågavarande land. Det är intressant att notera att att en finlandssvensk blogg har haft mest läsare från Sverige. Fördelningen är dock väntad. Man bör komma ihåg att det finns ungefär 300 000 svenskspråkiga i Finland medan Sverige har ungefär 9,4 miljoner …

Som bloggare är det alltid väldigt spännande då man får besök från oväntade länder såsom Korea, Turkiet och Japan. Tack!

Jag tror att jag vet  hur det känns för en radioamatör som efter veckor av arbete plötsligt får kontakt med en station på andra sidan jordklotet, jag antar att det är lika trevligt för mig varje gång jag får besök från något avlägset land.

Jag uppskattar också väldigt mycket varje gång det kommer feedback från läsare. Det går att kommentera utan att kommentaren publiceras, skriv i såfall att det är en privat kommentar.

Observera!

WordPress erbjuder en grov statistik över hur många läsare som besöker bloggen och varifrån dessa läsare kommer (land). Jag får ingen information om vem som läser bloggen, vilken adress läsaren har etc. Det här är orsaken till att det är väldigt trevligt varje gång en läsare får ett ”ansikte” då någon läsare tar kontakt — jag har ingen information om vilka läsarna är om inte läsaren själv tar kontakt!

/Lasse

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: