Kyla blir till värme

Är det här den nivå på förståelse av jordens klimat vi väntar oss av FN? Videon är på engelska och den visar en intervju med delegaten från Cook Islands vid klimatkonferensen i Bonn. Vi kommer rätt nära Orwells dubbeltänkande där Svart blir Vitt och Sanning blir till lögn.

Delegaten har ett glatt leende men kunskap har hon beklagligtvis inte …

Det lönar sig för övrigt att läsa Orwell igen och jämföra med avlyssningsskandalen i USA. Orwells framtidsvision är obehagligare än den värld vi ser idag, men samtidigt finns det mycket få detaljer i Orwells beskrivning som man inte redan nu har tekniskt på plats eller som skulle vara enkla att implementera.

Det krävs antagligen inga kommentarer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: