Våld, Greenpeace och ekoterrorism

Nyheter Hbl inte vill att du skall känna till!

I Hbl den 27.11.2013 ingår en artikel med rubriken ”Aktioner en risk i Greenpeaces strategi”. Greenpeace aktivisten Timo Puohiniemi konstaterar att man aldrig använder våld då man t.ex. bordar en borrplattform.

Eftersom en orsak till att ryssarna tog hårt i mot Greenpeace precis var att man bl.a. rammade ryska myndighetspersoner med gummibåt så kan det vara kul att titta på några videoexempel …

Observera hur Greenpeace aggressivt kör på de svarta ryska gummibåtarna. Slutresultatet är att ryssarna skjuter flera salvor varningsskott.

Jag är ingen anhängare av valfångst och jag anser att japanernas ”vetenskapliga” valfångst absolut bör fördömas. Däremot anser jag som seglare att det aldrig kan finnas orsak att på havet med avsikt ramma ett annat fartyg.

Det här är en lång video från insidan av ekoterroriströrelsen. Igen konstaterar jag att jag inte understöder valfångst etc. men att påstå att de gröna terroristerna inte skulle använda våld håller inte riktigt vatten… Det är också rätt intressant att se hur man provocerar befolkningen till att t.ex. kasta sten på Greenpeace för att eventuellt få fram skråmor och blod … som ger bra rubriker.

Betyder Hbls vinkling att man sympatiserar med terrorism?

Etiketter: , , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: